ny fasadskylt

Göra om fasaden med ny fasadskylt som syns

När det blir dags att renovera fasaden så är det också dags att se på skylten som visar vem som bor bakom den vackra ytterväggen. Idag går det att beställa vackra fasadskyltar som är mer än en snygg etikett på byggnaden. En modern fasadskylt syns på långt håll och det är ofta viktigt för företag som vill befästa sitt varumärke.

Ta hjälp med utformning av fasadskylt

På en arbetsplats måste det se bra ut. Du kanske väljer att måla köksluckor själv hemma och putsa på din fasad för att få ner kostnaden för renoveringen. Men på en arbetsplats så fungerar det inte på det viset. Det gäller att välja rätt tjänst för varje del av renoveringen.

En ny fasadskylt kanske ska ha ljus och vara så pass stor att den syns på riktigt långt håll även på kvällen. Ett företag kommer att renovera fasaden medan ett annat får ta fram skylten. Ta reda på om det kommer att krävas samverkan och vem som ska montera skylten då den är redo.

Det är smart om en ny fasadskylt kan planeras så att den passar perfekt på fasaden. Om fasaden inte ska målas om eller renoveras så kan ni betänka nuvarande färg och form. En svart skylt på en svart fasad slukas ju upp. Men det är inte säkert att skarpt kontrasterande färger alltid blir rätt.

med ljus
Här är det lite svårt att läsa vad som står på skylten…

Designen av fasadskylten bör lämnas till vana händer och inte till en person som kan lite grafik och har ett bra ritprogram på sin dator!

En god chans att ta hand om fasaden

Det som började som ett skyltprojekt kan faktiskt bli till ett renoveringsprojekt. I samband med att ni byter ut fasadskyltar eller hänger upp en för första gången kan det vara dags att snygga till och ta hand om skador.

Det finns problem i Sverige med missfärgade fasader och det är ett ganska komplext problem. Det betyder dock inte att det inte finns lösningar. När det blir dags att hänga upp den nya fasadskylten så är det ju inte så dumt att göra det på en fasad som inte måste lagas eller målas om under de kommande åren.

En vacker fasadskylt på en vacker fasad ger ett gott intryck. Både på de som åker eller går förbi och på de som kommer på besök. När byggnaden delas av flera företag kan det vara värt att tillsammans göra en gemensam insats för att det ska hända något.

Då kan alla passa på att byta till nya fasadskyltar så att det ser riktigt bra ut över hela väggen och man får en känsla av att det är en byggnad med aktivitet där verksamheter bryr sig om att sköta om sina lokaler på insidan och utsidan.

Badrumsfixarna.org

Om du ska renovera ditt badrum i Göteborg med omnejd ska du vända dig till Badrumsfixaren för det här är deras specialitet. De kan göra allt

Läs mer »